ABOUT

bakersfield-map 
Olen 17-vuotias pääkaupunkiseutulainen tyttö, joka toteuttaa unelmaansa viettäen vaihtovuottaan USAssa, tarkemmin sanottuna Bakersfieldissä, Californiassa. Bakersfield on reilun 300 tuhannen asukkaan kaupunki, ja sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päästä Los Angelesista ja rannikolta.

Hostperheeseeni kuuluu vanhemmat, 20-vuotias sisko, jonka kanssa jaan huoneeni, kanssani samanikäinen veli ja kolme koiraa. Perheeseen kuuluu myös kaksi vanhempaa veljeä, jotka ovat muuttaneet jo pois kotoa sekä isovanhemmat. Koulussani oppilaita on hieman alle 3 tuhatta, joten kyseessä on suomalaistytön näkökulmasta tosi iso koulu. Järjestönäni toimii Suomen päässä Explorius ja jenkeissä Aspect Foundation.
bakersfield

6 comments:

 1. Eiks sua pelota olla vuos erossa sun rakkaimmista? D: Itsellänikin on suunnitelmissa (haaveissa) mennä vaihtoon englantiin tai amerikkaan kun olen 16. Mietin että miten pidät yhteyttä sun perheeseen sun blogin lisäks, Skypellä? :) Toivottavasti sun vuosi sujuu ongelmitta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän se vähän pelottaa, mut vaihtovuosi on ollu unelmissa niin pitkään, että se vaa pitää kestää:) Pidän skypen lisäks yhteyttä varmaan ainakin facebookin ja whatsappin kautta:)

   Delete
 2. Mietitkö mitään muita vaihtoehtoja ennen kun päädyit Californiaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en hakenu Californiaan, vaan ihan koko jenkkeihin. Mun hostperhe, joka ite valitsi mut, sattu vaan asumaan siellä. :)

   Delete
 3. Oon itekkin hakemassa vaihto-oppilaaksi, niin mitä mieltä oot Exploriuksesta järjestönä, että onko kaikki asiat hoituneet hyvin ja millaista palvelu ja ihmiset on ollu?:)

  ReplyDelete
 4. Oon tykänny kyllä mitään isompia ongelmii oo ollu ja oon tykänny exploriuksesta tosi paljon. Varsinki soft landing camp Nykissä oli tosi kiva! Kans hinta on yks alhaisimmista, mitä löytää. Pari pikku virhettä on ollu, joista oon ite joutunu soittaa exploriukselle, mut jotka saatiin helposti korjattua (ja saattaa syy olla myös jenkkien päässä). Ehdottomasti suosittelen exploriusta sulle!! :)

  ReplyDelete

Followers