6/5/13

About

Moi! Mun nimi on Sanni ja oon 17 vuotta vanha. Oon asunut mun koko elämäni samassa talossa Espoossa, ja nyt siihen on tulossa muutos! Oon nimittäin lähdössä kesän jälkeen vaihtoon USAan ja tarkemmin sanottuna Bakersfieldiin, Californiaan.

bakersfield-map
 
Bakersfieldistä on vähän alle kaksi tuntia sekä rannalle että Los Angelesiin. San Fransiscoon ja Las Vegasiin kestää ajaa semmonen 4-5 tuntia, että mulla on kyllä lähellä vaikka mitä. Myös Bakersfield on itsessään aika iso kaupunki, koska siellä on yli 300000 asukasta ja se on jenkkien 60 isoimman kaupungin joukossa. Se on vuorien keskellä eli valleyssä, mikä tarkottaa sitä, että siellä on aika huono ilma ja kans sitä, että siellä tulee vielä kuumempi kuin muualla! Ja vielä se, että Bakersfield ei oo ihan rannikolla tekee siitä superkuuman paikan. Toivottavasti mä kestän tota kuumuutta haha.
 
bakersfield
 
Mun perhe on ihan mahtava. Ollaan jo skypetelty monta kertaa, ja puhun jonkun perheenjäsenen kanssa facebookissa joka päivä. Mun perheessä siellä kotona asuu hostvanhemmat, sisko ja veli. Mun hostsisko on mua kolme vuotta vanhempi ja oon sen kanssa samassa huoneessa. Veli on taas mun ikänen ja ollaan samassa koulussa. Hostäidillä on suomalaisia sukujuuria, joten se haluu tietää kaiken mahollisen Suomesta haha. Niillä on ollut kaksi vaihtaria aikasemmin: tyttö ja poika Saksasta, joten ne tietää jo vähän minkälaista on kun niillä on vaihtari. Mun sisko oli kans au pairina Saksassa, niin se tietää vähän millasessa tilanteessa oon. Mut tässä oli vaan ne, ketkä asuu kotona, eli niillä on vielä kaksi poikaa, ja mun siskon puolisisaruksia ja isovanhemmat ja muitakin, eli iso perhe mulla odottaa siellä. Ainiin! Onhan meillä vielä kolme koiraakin. :)
 
img_9772
 
Mun koulu on Bakersfield High School eli BHS ja siellä on vähän alle 3000 oppilasta. En mä oikeen osaa muuta koulusta sanoo. Yritän harrastaa paljon, ja uimarina (tai entisenä uimarina, koska lopetan tän kesän jälkeen) liityn ainakin keväällä uintijoukkueeseen, mutta pitää löytää kiinnostavat syksy- ja talvilajitkin heh.
 
Mun Suomen järjestö on Explorius ja jenkeissä vastaanottava järjestö on Aspect Foundation. Viisumihaastattelu on 14.6., jos ehin saamaan viisumipaperit ennen sitä haha. Lähtöpäivä mulla on 31.7. ja alotan siis mun vuoden kolmen päivän Soft Landing Campillä NYCissä. Tänään lähtöön on päiviä jäljellä 56! Jännittää!

14 comments:

 1. Kiva blogi sullaki! Tuo sun paikka on relun parin tunnin ajomatkan päässä mun kohteesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. heh kiitoksia ja vähän kiva ku on muita suomalaisia lähellä :)

   Delete
 2. jee sait blogin tehtyä!:) Upealta kuulostaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo vihdoinki haha ja niimpää :)

   Delete
 3. Ooi, uskaltaispa itekin joskus lähtee jonnekin!:) kauheesti vaan seurailen vaihtariblogeja mutten ite uskaltaisi yksin lähteä :D sulle tulee varmasti tosi kivaa ja elinikäinen muisto! :)

  http://mmilya.blogspot.fi <- Muakin saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivon itekki et tulee kivaa! Käyn kurkkaamassa sun blogiin :)

   Delete
 4. Oi kuulostaa ihan sairaan upeelta!! Tietkö sun lähtöpäivää vielä :)?

  http://anna-americandream.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä!:) Ja joo mun lähtöpäivä on toi 31.7. :D

   Delete
 5. Vou ihanan kuulosta ja sun blogi vaikuttaa tosi kivalta!!:) Munki hostmomilla on suomalaisii sukujuuria tai sen äidin suku on kotoisin Suomesta! Mun täytyy kans kuulemma varautua moniin kysymyksiin Suomesta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Mä kelasin lukee jonku suomen historian kirjan et varaudun noihi kysymyksii haha :D

   Delete
 6. kiva blogi, toi sun perhe ja paikka kuulostaa ihan huipulta! ite oon lähössä vaihtoon maineen, californian lämpö ois kelvannu mullekkin..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Mut kyllä sullekki varmasti mainessa tulee super hyvä vuosi:)

   Delete
 7. Blogisi vaikuttaa tosi hyvältä, ja jään innolla seuraamaan elämääsi Kaliforniassa:)

  ReplyDelete

Followers