6/10/13

Mökkeilyä

lohja1 lohja23 lohja14 lohja6 lohja5 lohja17 lohja16 lohja13 lohja22 lohja15 lohja7 lohja20 lohja19 lohja11 lohja4 lohja9 lohja12 lohja3  
Tulin laittelemaan parit kuvat mökkireissulta Lohjalta, jossa vietettiin yö kaveriporukalla. Syötiin, naurettiin, saunottiin, juteltiin ja laulettiin eli oli ihan super hauskaa. Mä jouduin tänään aamulla heräämään ennen muita ja lähtemään fyssarille, mikä oli vähän tyhmää, koska muut taitaa vieläkin olla tuolla. No, onneks sain sentään viettää hauskan illan/yön :) Nyt vähän väsyttää, mutta kivaa oli! Vaihdossa vaikein asia tulee ehdottomasti olemaan se, että tää meidän porukka hajoaa. Hurjaa ajatella noin.
 
Vaihtarijutuista sen verran, että kävin eilen ottamassa kuvat viisumiin ja tänään alottelen sitten täyttelemään sitä hakemusta (haastattelu on siis perjantaina). Ihanaa, että tää on vika paperisotajuttu, ja sitten enää vain odotellaan heinäkuun vikaa päivää. Sain muuten eilen tietää, että tuun olemaan seniori koulussa. Ihan mahtavaa, että pääsen kokemaan kaikkia seniorijuttuja. En malta oottaa!

2 comments:

  1. Sul on ihan tosi kiva blogi, hienoja kuvia ja oot muuten tosi kaunis! :) Jään ehdottomasti seurailemaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! :) Saattaa kyllä olla, et sä sekotit mut johonki mun kaveriin ku täs postauksessa on kuvii vaa mun jaloista haha :)

      Delete

Followers