7/31/13

Terkkuja Heathrowlta

Mä istun nyt Heathrown lentokentällä. Kone Nykiin lähtee jonkun kuuden tunnin päästä. Tää kaikki tuntuu niin epätodelliselta. Eilinen meni kavereiden ja illalla perheen kanssa. Aamulla hyvästelyt olivat yllättävän helpot. En ees osannu itkeä, vaikka yleensä oon aika itkupilli hehe... Tuntuu ihan hullulta:D Ens yön nukun New Yorkissa. Oon kyl hirveen tylsistyny. Vielä jotai 15 tuntii ennen kuin ollaan Nykissä. Eka lento Helsigistä Heathrowlle tuntu jo ikuisuudelta. En mä oikeen osaa kirjottaa mun fiiliksistä mitään. Epätodellinen ja tyhjä kuvaa hyvin tätä.
New York täältä tullaan!

12 comments:

 1. Heei minkä järjestön kautta meet vaihtoon? :)

  ReplyDelete
 2. Liityn lukijaksi sun blogiin, ootan innolla postauksia sun vaihtarielämästä!!:)

  http://worldbypinja.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Lennäksä yksin? :D Ja mikä sun järjestö on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiku lensin 3 muun suomalaisen kanssa ja Exploriuksen kautta meen :)

   Delete
 4. pelottaako sua yhtään et osaatko puhuu silleen kunnolla englantia et ne ymmärtää sen ja et ymmärrätkö kaiken mitä ne sulle sanoo? Mieki haluisin lähtee vaihtoon mut mua ainaki pelottas et entä jos en osaakkaan puhua kunnolla englantia ja sit en ymmärrä kaikkea mitä ne sanoo:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en oo stressannu hirveesti siitä, koska mun englannin taito on aina ollu hyvä:) Ja ei kannata pelkää sitä, koska tosi monet lähtee semmosiinki maihin, minkä kieltä ne ei osaa ollenkaa:)

   Delete
 5. Ihana banneri! :3

  http://cowswings.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Jään tosi innolla ootteleen sun postauksia!:-) toivottavasti sulle tulee hyvä ja ikimuiatonen vaihtovuosi! Mäkin haaveilen et pääsisin joskus vaihtoon, mutta en usko et tulee koskaan toteutuu :D..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehhe mäki toivon :) älä luovuta jos oikeesti haluut lähtee!

   Delete

Followers