8/31/13

1 MONTH!!


Tää video on jotenki tosi jäinen ja kamala, mut halusin saada postattuu jotain ja kerrottuu kuulumisii, mut kuvattomia postauksia en suostu tekemään haha. Kattelen muute koko ajan alas, koska siel on mun luntti lappu. Palautetta saa antaa, et kannattaako näitä tehä enää lisää!

Ja tarkotan siis et Suomesta lähdöstä tulee tänään tasan kuukausi täyteen. Kolmas päivä eli ens tiistaina vissiin tulee kuukausi täyteen Bakersfieldissä. Hui ku aika menee nopeesti! Kaks viikkoa jo kouluaki on takana :)

21 comments:

 1. Sulla on tosi kaunis hymy ! :) kannattaa tehä jatkossakin !

  ReplyDelete
 2. Moi! mitä kautta sä menit vaihtoon? :)

  ReplyDelete
 3. tai siis minkä järjestön kautta* :D

  ReplyDelete
 4. Exploriuksen kautta :)

  ReplyDelete
 5. Ooot niiin söpö! Miss u! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha voi kiitos ja mullaki on ikävä sua!<3

   Delete
 6. Vooi ihana video :3 Ja jee oon nii ilone sun puolest et kaikki menee hyvin! <3

  ReplyDelete
 7. Paljon kivempi kuulla juttuja videon kun tekstin muodossa, tee jatkossakin!:-)

  ReplyDelete
 8. Ihana postaus :)! Kannattaa tehdä jatkossakin:)

  ReplyDelete
 9. Tee ihmeessä lisää näitä! :)

  ReplyDelete
 10. Tää oli tosi kiva postaus :) Tee vaa lisää videoita!

  ReplyDelete
 11. Tosi kiva video!! Oot älyttömän kaunis:)

  ReplyDelete
 12. IHANAA KUULLA ET ALGEBRA ll ON HELPPOO!! Koska mää otin just sen :D! Onks sul siis uintia ollenkaa? Ku mää oon miettiny oikeesti jo nyt täällä uinnin lopettamist (takana 1 reenit hurraa) ku ei vaa maistu... Haluisin olla siin teamis ymsyms mut en sitä itte uintia :D Haluisin paaaaljon mieluummi jotai track and fieldii yms mut ääh en tiiä uskallanks sanoo valmentajalle ku just sovittii sen kans kausisuunnitelma.. Buu.. Apua kauhee vuodatus tähä mutta nii tiiän että sää tajuat vähä tätä mitä mun pääs liikkuu ku oltii vähä samas uintitilantees kesäl :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se on iha naurettavan helppoo :) Ja mun hartiat ei kestä uintii nii oisin joutunu lopettaa kuitenki. Aion kuitenki uida koulun joukkuees kevääl uintikaudel, mut meiä koulun uintijengi on kuulemma tosi huono et uidaa vaa joku 45min aina, joten mul on aika eri tilanne kuitenki :/ Mut mun kunnolliset uinnit on siis kokonaa ohi. Toi on kyl vaikee tilanne sulla! Tee mikä tuntuu parhaalta ja tsemppii toho päättämisee! :)

   Delete
 13. Ihana video!:) mut tosta kotiinpaluusta, ku oon ite ollu kaks viikkoa nyt washingtonissa vaihossa nii mietin silti jo nyt ihan samaa! et miten pystyn menee takas suomee kaiken tän jälkeen ku ei ookkaan enää mitään mitä odottaa? ja miten pystyn vaa jatkaan mun elämää vuoden "tauon" jälkee. sit se että suomesta lähtiessä kun pysty sanomaan kavereille et "nähää ens kesänä" koska tiesin että tuun vuoden päästä takas mut näille ihmisille ei voi luvata mitää, kaikkia ei varmaan tuu ees näkee enää... kaikki sanoo et ihan turhaa miettiä vielä tommosta mut ku tiiän et tää aika menee kuitenki liian nopeeta! muthei pidä hauskaa sää siellä ja nauti vuodesta! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä et joku muuki miettii jo tätä. Tietysti täs on viel pitkä aika ennen pois lähtöö mut tää ajan rajallisuus pelottaa. Iha mahtavaa vuotta sullekki!! :)

   Delete

Followers