8/24/13

Varoitus: Tämän postauksen lukemiseen menee ikuisuus

hh3
Siitä on jo vissiin 11 päivää (!?), ku postasin viimeksi. Anteeksi siitä! Mulla on vaan ollu niin kova kiire nyt kun koulu alko, etten oo ehtiny koneelle ollenkaa. Päivät on menny tähän malliin: koulu, tennis, kotityöt, läksyt, nukkumaan. Anteeks myös siitä, että tää postaus on ihan hirveen hirveen pitkä! Hieno saavutus, jos joku saa luettuu tän kokonaan! Yritin tehä videoo, mut oon liian jäinen ja kamalan näkönen ja väsyny, et päätin lopulta tyytyä vain kirjottamaan. Anteeksi kans tän postauksen kuvista haha... Mutta niin paljon on ehtiny tapahtua ja kerrottavaa on hirveesti! Koulua on ollu kokonainen viikko, ensimmäiset koulutanssit ja paljon muuta!
 
Alotan nyt ihan ekasta koulupäivästä. Kyllä musta kiinnostuneempia oltiin, kun muista oppilaista, mutta ei kukaan maata mun jalkojen alla palvonu. En tosin kyllä sellasta odottanukkaan. Parille uudelle ihmiselle taisin jutella ekan päivän aikana, mut olin jotenki koko päivän ihan pihalla. Mun ihan ekalla tunnilla, mikä on US history, ekana päivänä tapasin italialaisen vaihtarin Gaian. Oli kiva päästä panikoimaan ja juttelemaan fiiliksistä heti alkuun. Meitä on vissiin kolmaskin vaihtari, mutta sitä en oo päässy vielä tapaamaan. Mä voin vaan sanoa, että onneks tunsin ihmisiä meiän koulusta jo aiemmin, koska muuten oisin istunu lunchin kyllä yksin.
hh4
Koulu on muuten sujunu hyvin. Matikka on kyllä osottautunu tosi vaikeeksi. Mulla on Pre-cal, mikä on toiseksi vaikein algebran tyylinen matikan kurssi. Vaikka nää laskut, mitä me lasketaan on pitkän matikan 1&2 kurssien asioita, nää laskee niitä eri tavalla ja tietysti, kun tehävänannot on enkuks, nii se vaikeuttaa huomattavasti. Photography-tunnit on ollu mulle tuskaa tähän asti. Me ollaan nimittäin vaan piirretty siellä, ja mä vihaan piirtämistä ja oon tosi huono siinä. Ja se on just se tunti, mistä en tunne ketään ja meil on istumajärjestys, eikä mun vieruskaverit haluu selvästi jutella mulle. Päätin kuitenki, että katon nyt pari viikkoa, että tuleeko siitä hauskempaa.
Eilen (perjantaina) meillä oli vuoden ekat koulutanssit. Kyseessä oli Howdy Hop eli tonne piti pukeutua cowboy tyyliin. Ennen niitä mentiin syömään Kellyn, Katien ja Kendallin kanssa Baja Freshiin dinnerille ja käveleskeltii Market Placella. Siitä jatkettii sitte matkaa tansseihin. Kuvassa meitä on Katie, minä, italialainen Gaia ja Kelly. Huomaa kyllä, et keillä ei oo jenkkihymyä haha. Tanssit oli todellaki menemisen arvoset! Näitten tanssityyli on kyl jotaki tosi kamalaa ja kunnon dirty dancingia. Eikä se ees ollu hauskaa, vaan oikeesti tosi tylsää. Tyttöjä tanssi siellä myös pelkissä bandeau-topeissa ja minisortseissa. Voihan sitäki kai vielä kutsua "asuks". Tutustuin paljon uusiin ihmisiin ja pääsin viettää lisää aikaa niitten kaa, ketkä jo tunnen, joten oli ihan mahti ilta!
 
Musta tuntuu, et mä oon tosi onnekas. Oon ollu Bakersfieldissä tasan kolme viikkoa, koulua on ollu viisi päivää ja mulla on jo ihmisiä, keitä voin kutsua kavereiksi. Keille voin soittaa, jos haluan seuraa. Me suunnitellaan matkaa LA:hin shoppailemaan tolla samalla porukalla, kun oltiin tuolla dinnerillä. En malta oottaa! Just tuolla dinnerillä tunsin kuuluvani porukkaan. Se on aika iso juttu sanoa, kun me ollaan tunnettu noin viikko, ja nää tytöt on tuntenu toisensa tosi pitkään. Voin kans olla jo oma itteni mun jenkkikaverien kanssa ja ollaan juteltu asioita, jotka menee vähä deepimmälle ja mitä ei ihan kaikille mennä kertomaan. Oon niin onnellinen, et oon tavannu just näitä ihmisiä.
hh2
Tänään aamulla, hyvin nukutun yön eli 6 tunnin yöunien jälkeen, heräsin pirteänä pesemään autoja tennis joukkueen hyväksi. Yllä olevassa kuvassa näkyy vähän meiän tennisporukkaa, tosin osa oli tollon jo lähteny ja osa ei ilmestyny paikalle ollenkaan. Oli hauskaa päästä viettämään lisää aikaa joukkueen kanssa. Tenniksestä mä oon muuten tykänny tosi paljon! Vaikka en todellakaan oo hyvä pelaaja, treenit on hauskoja. Me pelataan paljon pelejä tai vähän niiku "leikkejä" koko joukkueen kanssa. Ne on kaikkien parhaita, Tuntuu, et oon kans päässy jo vähän osaks joukkuetta, mikä on ihan mahtavaa.
 
Alempana kuva ekoista tennistreeneistä, jotka ei kyllä menny ihan suunnitellusti. Mulla ei ollu hattua tai mitään suojaamassa mun päätä, ja mulle tuliki heti pää kipeeks ehkä noin puolen tunnin treenin jälkeen, kun aurinko paistoi suoraan ja oli vissiin yli 100 farenheitia. Ihan kuin saunassa olisi pelannut. Se oli hieman liikaa suomalaiselle tytölle, joka on tottunut monen kymmenen asteen pakkaseen, joten jouduin lopettamaan hieman ennen muita.
hh1
Mulla on tosi hyvät fiilikset tällä hetkellä. Koti-ikävää ei oo esiintyny yhtää, vaikka oon Suomeen viestitellykki.Tänään alotin totaalisen Suomi-lakon (jos noin voi sanoo:D) ja yritän nyt elää sataprosenttisesti pelkästään jenkeissä, enkä sillee, että tekstaan koko ajan Suomeen. Välillä musta tuntuu siltä, että mun asiat vois olla paremmin. Mulla vois olla enemmän kavereita ja voisin olla läheisempi mun nykysten kavereiden kanssa. Mut aina kun alan ajatella näin, mietin vaan et kuinka hyvä mun on just nyt olla. Se, että mulla ees on kavereita, on ihan mahtavaa itsessään.
 
Enkku sujuu siinä mielessä hyvin, että ymmärrän kyllä kaiken, minkä kuulen. Mua ärsyttää ihan hirveesti se, etten aina pysty itse ilmaisemaan itteeni täydellisesti. Oon kyllä saanu paljon kehuja, kuinka hyvä mun enkku on, mutta mua itteeni se turhauttaa tosi paljon. Ja koin kans yhen suuren hetken vaihtarin elämässä to-pe yönä, kun alle kolmen viikon jälkeen siitä, kun saavuin Bakersfieldiin, näin unta enkuksi! Mun hostmum kommentoi tähä, et "wow that was fast". Nyt taidan alkaa valmistautuu nukkumaan menoon, väsyttää ihan hirveästi!

13 comments:

 1. Hitsi, toi kuulostaa niin hienolta! Itellä ei ikinä riittäis rohkeus lähtee toiseen maahan yksin pitkäks aikaa :( mutta tätä sun blogia on kiva lukea ja miettiä, että onkohan meiän koulun vaihtareilla samoja fiiliksiä :) kiitos kun kirjotat tätä blogia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No onneks pääset myötäelämään vaihtovuotta blogien kautta haha:) siis ootko tapiolasta? Sun pitää paljastaa kuka oot!:D

   Delete
 2. Ihana postaus ja on nii kiva kuulla sun kuulumisii pitkästä aikaa! :-) & oi kyllä jaksoin lukee tän postauksen loppuun ;-)

  ReplyDelete
 3. Eikää aivan ihana blogi!<3
  oot siis vissiinkin exploriuksen kautta vaihdossa? Mä oon menossa kans vaihtoon vuoden päästä ja nyt pitäis päättää et minkä järjestön kautta meen, niin mitä oot tykänny?:) Ja muuten teitkö sitä maksullista alue valinta että pääsit californiaan?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!<3 Joo exploriuksen kautta oon vaihossa, ja oon kyl tykänny tosi paljon. Ainut mikä on ehkä vähän harmittanu oli se, et meil ei ollu sellast kunnon valmennusta Suomessa, et ois voinu tutustuu muihin vaihtareihin ja ainii meiä lennot oli varattu iha idiootisti ku oli 9h odotus Lontoossa! Mut ehdottomasti suosittelen! Mulla ei oo ollu yhtään ongelmia exploriuksen kanssa. Ja en tehny mitään aluevalintoja. Tsemppiä sulle odotteluun! :)

   Delete
  2. Hihii kiitos !:) enköhän mäkin valitse exploriuksen koska se kyllä vaikuttaa parhaimmalta:) ja joo yritän malttaa oottaa vaikka välillä tuntuu kyllä ihan mahdottomalta :D ja toivottavasti sun vuodesta tulee ihana!:)

   Delete
 4. Replies
  1. Haha en tiiä mitä toi tarkottaa :D

   Delete
 5. voi ihana kuulla sun kuulumisia, ite lähen tiistaina eli iiiiihan just ja jännittää niin kauheesti! oottelen sun ens postausta jo:):)!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii sika paljon tsemppii sulle!! Haha yritän postailla kohta taas uuestaa :)

   Delete
 6. Hei, sulla on tosi kiva blogi!:) Mä oon kans vaihtoon lähdös mut en tiedä vielä mikä järjestön kautta meen:D tää nyt on ehkä vähän outo kysymys mut millasia kuvia siihen exploriuksen hakemukseen piti laittaa?:) ois kiva tietää jo etukäteen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) Siihe piti laittaa kaikke perus kuvii et ittestä, perheestä, kavereista, harrastuksista ja talosta, mitä mä en kyl ite laittanu. Oli varmaa jotai muutki, mut en enää muista :D

   Delete

Followers