8/6/13

From Helsinki to New York + kuulumisia

travel1travel2travel3travel4travel5
travel6
Tuntuu, että siitä, kun hyvästelin perheen ja kaverit lentokentällä vähän alle viikko sitten, olisi jo ikuisuus. Oon kuitenkin ollu Bakersfieldissäkin vasta jotain neljä päivää. Haluun sanoo tsempit kaikille, ketkä matkustaa tänne jenkkeihi Exploriuksen kautta. Noi 9 tuntia meni hirveen hitaasti, ja siin vaiheessa ku meiä lento näky taululla oli kyllä voittajafiilis! Mä lensin siis kolmen muun suomalaisen kanssa.
Voisin tähä kansa vähä kertoo, et mite mulla menee täällä. Kaikki on tosi hyvin, ja en vois ees toivoo parempaa perhettä. Nää on ottanu mut jo perheenjäseneks ja oon niin kiitollinen, että saan olla just tässä perheessä. Ja meiän koirat täällä. Voisin jauhaa vaikka koko postauksen, kuinka ihania ne on. Aina ku astuu sisää ovesta nii ne kipittää perää. Tänään käytiin kans koululla, ja päätin, et alotan tenniksen. Wish me luck oon pelannu ainoastaan koulun liikkatunneilla. No mut kunhan pääsen harrastaan jotain liikuntaa ja tenniksee kuulemma otetaa kaikki halukkaat, joten ei try outteja, jes! Kurssit mennää valitsee vissii torstaina ja jonain joko ens tai sitä seuraavana maanantaina (kuuntelin taas hyvin) on orientation, jossa opetetaa suunnistaa koululla. En kyl tuu varmaa ikin oppii. :D Huhhuh mikä romaani eipä mulla muuta, palailen varmaa huomenna nyc postauksen kanssa.

Ps. Onnittelut vanhus siskolleni synttärien johdosta <3>

2 comments:

  1. Ihailen sun rohkeutta kun uskalsit lähtee noin kauas ja vuodeks pois, tsemppiä ja toivottavasti sulla menee kaikki hyvin! (:

    ReplyDelete

Followers