8/7/13

New York City

jej2jej1jej3jej4jej5jej6jej7jej8jej9jej10jej11jej12jej13jej14jej15jej16jej17jej18jej19jej20jej21jej22IMG_2516
Mulla oli kyl ihan superihana Soft Landing Camp. Sain ystäviä muistaki pohjoismaista ja pääsin heti puhumaan enkkua, mikä oli tosi kiva. Väsymys ja sen mukana tullu päänsärky oli ainoot, mitkä vähän toi fiilistä alas. Harmitti kans, ettei nähty nykiä illalla, mutta ehdottomasti haluan sinne uudestaankin, joten nään ne valot sit myöhemmin! :) Ekana päivänä käytiin uptownissa, jossa on esim. Times Square. Silloin sato, ja oli tosi kurja ja kylmä ilma. Käytiin kans jättimäisessä neljän kerroksen Forever 21ssa. Nähtiin myös pari tvstä tuttua paikkaa: Gossip Girlin ekasta jaksosta se juna-asema, johon Serena tulee ja Frendien "talo". Tokana päivänä käytiin Downtownissa, ja nähtii mm. Vaupauden Patsas lautasta ja uudet WTC tornit. Vapaa-ajalla käytiin Sohossa shoppailemassa ja Victoria's Secretissä nähtiin Awkwardin Molly Tarlov ja pyydettiin se kuvaan meiän kaa! Oli nii siistii. Mut taas oli mukava päivä mukavalla porukalla. Illalla vielä käytiin syömässä hotellilla (kun meille tarjottiin vaan aamupala) samalla porukalla. Illalla sanottiin jo parit hyvästit ja aamulla vielä lisää. :( Periaatteessa oisin halunnu jäädä pidemmäksi aikaa nykiin, mutta into tavata hostit oli nii kova, etten ois enää jaksanu oottaa yhtää pidempää!

18 comments:

 1. sun blogi on ihana, ajoin lukee koko sun vaihdon ajan tätä, nää sun kuvatki on nii ihanii en malta oottaa et pääset sinne koulun penkille saakka, hyvää kouluvuotta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos:) mäki ootan jo innolla!

   Delete
 2. Löysin tän sun blogin sun kaverin blogin kautta, ja ehottomasti jään seuraamaan! Kirjotat ihanan selkeesti ja superpaljo plussaa siit ettet käytä kokoajan hymiöitä noissa teksteissä.
  Mustakin ois huippuu lähtee amerikkaan pitemmäks aikaaa. Puhutko muuten valmiiks hyvin enkkuu, eikö sua ujostuta puhuu vierasta kieltä?
  Sori tää romaani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia:) Vaikka mun enkku on aina ollu aika hyvää, täällä kuitenki tuntuu vähä jäiseltä puhuu, ku kaikki muut on tietysti tosi hyvii puhuu. Vähän sen takii ujostuttaa heh.

   Delete
 3. Vitsi, haluan itekkin päästä Nykiin. :D Niin mahtavan näköstä!

  http://travellingwithninni.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka!;)

   Delete
 4. Vitsi tuli kauhee ikävä tuota kaupunkia kun näitä sun kuvia katseli! Ite kävin siellä kesällä, ihan huippu paikka! ♥

  ReplyDelete
 5. Miten oot pärjänny enkun kaa? Onko tullu yhtää kertaa semmosta että et oo ymmärtäny mitään tai et oo osannu selittää mitään juttuu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaikeampaa tää on ollu ku kelasin. Jotenki mun enkku jääty lennoilla Nykistä Bakersfieldiin, joten vaikka nykissä enkku oli tosi helppoo, nii täällä se on ollu vaikeempaa. En tajuu ees mite tää on mahollist :D Ei ol kyllä kertaakaa tullu sellasta hetkee, ettei oltais saatu mitää yhteisymmärrystä, ku onhan kaikki google kääntäjät ja muut haha

   Delete
 6. Onko tuo vikassa kuvassa keskimmäisenä oleva Jennica? :o

  ReplyDelete
 7. kuin kauan teil oli yhteensä shoppailuaikaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähä reilu 5h molempin päivin:)

   Delete
 8. Laita kuva teistä ja siit mollysta !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitan kunha eka saan sen kuvan!:)

   Delete
 9. Ehdottomasti rupeen seuraamaan tätä blogia! Mun unelma olis päästä USA:an:) ja kuvat on tosi kivoja!:))

  ReplyDelete

Followers