9/26/13

Fashion

Niinku varmaan kaikki tietää, tyyli täällä jenkeissä on aika erilainen kuin Suomessa. Ite oon näinki lyhyessä ajassa kuin vähän alle 2 kuukaudessa (apua noin paljon jo) omaksunu tän tyylin jo semi hyvin. Tiistaina mun asu oli yoga pantsit, koulun huppari ja lenkkarit eikä levee lahkeset housut näytä enää niin pahalta mun silmään, ku aiemmi. En mä niitä kyllä päälle laittais ainakaan vielä älkää huoliko! Tosin sellaset blingitaskufarkut saattaa olla ostoslistalla. Voi olla, et palaan Suomeen sitten leveelahkesissa blingi housuissa, sukat vedettynä polviin asti ja jalassa sellaset tohvelit haha.

Mainitsin jo viime postauksessa, että huomenna suuntaan ekaa kerta LAhin! Oon tosi innoissani. Varsinkin kun sain kuulla, että Sara, joka on yks mun parhaimmista kavereista täällä, tulee kanssa, kun aluks se oli epävarmaa. Muutenki tosi mukavaa porukkaa on menossa, joten ootan tosi innolla! Päästään käymään mallilla, jota nää kutsuu "famous people malliksi", koska jos julkkikset menee shoppailemaan, niin ne menee sinne ja tavataan kanssa kai pari Project Runway-muotisuunnittelijaa! En voi ees hehkuttaa tätä tarpeeks, kun kaikki oli niin innoissaan tästä, ja se innokkuus tarttu muhunki. Mutta nyt asiaan :)
Yoga pants
Mä _rakastan_ yoga pantseja. Vaikka Suomessa mä oon aina ollu aika vastaan sitä, et legginssit ois housut, nii yoga pantsit on aina ollu jostai syyst housut mulle haha. Nää on vaa nii mukavat, etten kestä. Tällä hetkellä mulla on pelkastään tollaset 3/4 (?) yoga pantsit, mut aion ostaa koko pitkätki talveks. Leveelahkesista mä en tykkää, mutta ehkä mä lämpenen niille tän vuoden aikana. Mutta yoga pantseja näkee joka ikinen päivä ja ne on selvästi tosi tykättyjä.
 
Jansport-reppu
Mä en ymmärrä, mikä näissä repuissa on. Näitä löytyy suunnillee joka komannelta, mut mun mielestä nää on aika kamalia ja ennemminki kattoisin näitä ala-koululaisilla, vaikka onhan ne varmaan käteviä. Mulla on ittellänikin reppu, mut kyseessä on Fjällräven Kånken, josta oon saanu paljon kehuja.
 
Koulun vaatteet
Koulun t-paitoja, huppareita, pipoja ja lökäreitä näkyy joka päivä koulussa. Kuvassa meiän koulun paita, mut tätä kyseistä ei kyllä oo koulussa näkyny. Tuntuu hassulta, kun ihmisillä on esim. Swim Club 2009 paitoja koulussa.
 
Avainnauhat
Joo, mullakin oli Suomessa tällanen. Erona oli se, että mulla tää pysy aina laukussa, kun taas täällä ihmisillä roikkuu tää koko ajan kaulassa. Tuntuu taas, että paluu ala-asteelle.
 

 
Sukat ja tollaset tohvelikenkä kamaluudet
Niinku saattaa ehkä huomata, en keksiny miks noita kenkiä kutsutaan. Kuitenki nää kengät ja korkealle korkealle nostetut sukat on hirveen yleisiä. Pahinta on se, et näitä näkyy poikien lisäks myös tytöillä. Muutenki sukat vedetää aina tyylii polveen asti ja välillä noi sukat saattaa olla jotku maailman värikkäimmät sydän sukat.
 
Leveälahkeiset farkut
Nää on todellaki tosi yleisiä ja täytyy sanoo, et ennen tänne tuloa mä vihasin leveelahkeisiä farkkuja ihan hirveesti, mut nyt leveetlahkeet on alkanu näyttää jo paljon paremmilta. Jos mä harkisten leveelahkeisten farkkujen ostoa, niin tulkaa pysäyttämään mut, koska mua pelottaa, et jossai vaiheessa tätä vuotta alan jo haluta tällasia. Tosi monet kans käärii lahkeet yhen kerran näitten housujen kanssa. En oo melkeen yhtään nähny täällä sitä, et pillifarkkujen lahkeet kääritään, niinkun kaikki tekee Suomessa.
 
Blingi farkut
Noissa leveelahkesissa farkuissa on yleensä kans sitte blingi taskut. Nää on mun mielest oikeestaan aika kivat kanssa. Harkitsen sellasten farkkujen ostamista, mitkä ois pillit, mutta niissä ois kanssa tollaset blingi taskut.
 
Flip flopit
Täällä flip flopit on ihan joka päiväset kengät, kun meillä Suomessa oon tottunu niihin ennemminkin rannalla. Tietysti täällä on paljon lämpimämpi, niin ei ihme. Tollaset blingit tossa kenkänauhassa (?) on kans tosi yleisiä.
Leveä nauhaset flip flopit
Taas on toi nimi vähän hakusessa haha. Myöskää Belhaven University ei liity tähän mitenkään. Mut näitä näkyy tosi paljon varsinki pojilla ja vanhemmilla naisillakin.

Hius rusetit
Huhhuh toi nimi kuulostaa kamalalta, mut sillä mennään. Näitä todellaki näkyy tosi paljon muissakin kampauksissa esim. ihan vaan normi ponnarinkin koristeena.
Värikkäät olkalaukut
Tällaset värikkäät olkalaukut on tosi yleisiä. Tota olkanauhaa (?) kans pidetään tosi pitkänä, että toi laukku roikkuu jossain polvissa ja tuntien aikana sitä ei oteta pois päältä, vaan jätetään syliin.
 

Uggit
Tällä viikolla lämpötila ei oo noussu vissiin 30 asteen yli, joten californialaisethan kaivaa uggit kaapista. Tästäki trendistä tykkään, ja multaki varmaan tulee löytymään uggit, mut en mä niitä ala käyttämään ennen kun talvella (jolloin average kylmä lämpötila on kyllä joku 15 astetta haha).

8 comments:

 1. Meiltki täällä montanassa löytyy noita olkalaukkuja kaikilla (including hostsister) en kestä!!! hurts my eyes XD

  ReplyDelete
 2. Hahah noi blingifarkut, mietin yks päivä ku yhellä tytöllä oli perseessä ihan jäätävän kokoset en tiiä miks niitä kutsutaan mutta blingit kuitenki nii että miltä se tuntuu istua?

  Mut jännää kyllä miten alkuun silmät meinas kuolla joka kerta ku näki leveelahleiset farkut (eli koko ajan) ku suomessa niitä on nähny vaa vanhoissa leffoissa ja nyt ne näyttäki jo ihan normaaleilta housuilta!! (Jos on jotkut muut kengät ku flipflopit tai tohvelit) :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha en oo ees tajunnu tota! Pitää koe istuu sit varmaa farkut enne ostoo :D ja toi on nii totta!! :)

   Delete
 3. Hei tosi mahtava postaus :-D

  ReplyDelete
 4. Hahha super kiva postaus! Tämmösiä lisää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja voin tehä part 2 joskus! :)

   Delete

Followers