10/20/13

Lovely Saturday

Lauantai eli eilinen oli tosi kiireinen päivä, mutta mulla oli iha hirveen kivaa! Tein jotain mitä Suomessa ei kyllä koskaan tulis tehtyä: menin historia yhdistyksen museomatkalle. Mun ja meiän koulus toisen vaihtarin Gaian us history ope kerto meille tästä ja suositteli, et mentäis ja päästäs samalla näkee vähä muitaki paikkoja Californiassa. Gaia ei kutenkaan päässy lähtee, ku se joutu auttamaan sen host siskon sweet 16 partyjen valmisteluissa, joten pyysin sitten Abbyä mun kanssa ja niinhän me sitten mentiin, vaikka ope varottelikin, et meille tulee tosi tylsää. Kohde oli Boron, joka on ihan pieni kylä pohjoiseen Bakersfieldistä.
boron1boron2boron10boron11
Ekaks mentiin Space Museumiin, joka oli ihan järjettömän pieni. Meillä ois ollu opastettu tour siellä, mut pahiksina me vaan nopeesti kierrettiin se ite ja lähettiin ulos kuvailemaan. Vikassa kuvassa näkyy vähä meiän matkaseuraa eli oltiin tosi paljon nuorempia kun muut, mut ei se meiän menoo haitannu.
boron3boron4boron5boron6boron7boron8boron9
Ulkona käytiin sitten vähän kuvailemassa. Boron muistutti mua sikana Autot-leffan sitä pikku kylää, missä ne asu. Siellä oli pari vanhaa ja ränsistynyttä rakennusta, mut oli kuitenki tosi kuollutta. Se oli keskellä aavikkoo, mut tosi söpö paikka! En haluais vaihtovuotta viettää tuolla, mut oli kiva käydä kattomassa sellasiaki paikkoja, missä turistit ei hirveesti käy.Toi puu tossa kolmanneks vikassa kuvassa on ollu vissii U2 jossain levyn kannessa!
boron12
Tän jälkeen käytiin Abbyn kanssa hakemassa vähän kahvia, kun molempia väsytti sikana. Mä olin perjantaina football gamessa ja pääsin nukkumaan tosi myöhään, ja herätys oli ollu jo seiskalta. Kahvien kanssa mentiin sitten vielä yhteen toiseen mini museoon, joka kerto muuleista. :D
boron13boron14boron15
Ekaa kertaa "aitoa" meksikolaista ruokaa! Tän lähemmäks aitoa ei kuulemma jenkeissä pääse. Aikasemmi oon syöny vaan Taco Bellin kaltasta fast foor mexican foodia (El Pollo Loco on ehdotom lemppari!!), mut tää oli toosi paljon parempaa. Abby on puoliks meksikolainen ja se nauro mulle, ku toi värjätty tortilla chip oli mun mielestä tosi outo haha.
boron16boron17boron18boron19boron20
Mahat täysinä suunnattiin sitten tähän paikkaan, josta nää kuvat on, mut jonka tarkotus mulla jääi vähän epäselväks. Kyseessä oli joku öljy-kivi-paikka. Saatiin ottaa kivi sampleja mukaan ilmaseks, ja löysin mun kaverille Jasperille sen nimistä kiveä! :D Tossa vikassa kuvassa näkyy jonkulaine Boronin "logo" tai joku, koska tota näky kaikkialla. Täällä meil ei ollu hirveesti aikaa, vaan lähettiin aika nopeesti ajamaan takas kohti Bakersfieldiä. Oli oikeesti tosi hauska päivä, vaikka aluks vähän mietityttikin noi museot.
 
Paluumatkalla soitin Abbylle Cheekiä ja Sannin Prinsessoja ja astronautteja ja se tykkäs tosi paljon! Lähetinkin sille ne nimet tekstarilla, et se pääsee myöhemminki kuuntelemaan niitä. Yks nainen, joka oli tolla matkalla meiän kans, kysy, et ollaanks me siskoja, ku vaikutetaan niin läheisiltä, Tuntu hauskalta sitten sanoa siihen, et no mehän ollaan tunnettu vaan joku kuukausi. Saatiin sitten meiän hissan opelta kyydit himaan, ja mulla oli tunti aikaa valmistautua Shelbyn (Gaian hosti sis) sweet 16 synttäri partyihin.
shelby1shelby2
Shelbyn synttärit oli tosi kivat ja tapasin uusii tyyppejä, joten oli mukava ilta! Tuli kans syötyy liikaa, ku päivällä tuli jo tankattuu meksikolaist ruokaa. Sitten ku illalla pääsin nukkumaan, niin nukahin kyllä heti. Tänään oon vaan lagaillu ja käyny Marissan kanssa kävelyllä. Nyt alan skypettelee Carolle (tästä pääset seuraamaan Caron elämää Las Vegasissa). Hyvää päivää Suomeen ja yötä jenkkeihin! :)


2 comments:

Followers