7/9/13

Why do all good things come to an end?

Ekaa kertaa ennen mun vaihtoa mulle on tullut fiilis, että en haluu lähtee. Sunnuntaina lopetin kilpauinnin (jota oon harrastanu 10 vuotta ja joka on vieny mun aikaa tosi paljon) hartiaongelmien takia, oon jo sanonu ensimmäisiä hyvästejä, reilu kolme viikkoa lähtöön, läksiäiset suunniteltuna ja mulla on ihan kauhee fiilis tästä kaikesta. Ahdistaa ihan sikana. Oon koko kevään ollu ihan fiilareissa lähdöstä ja uinnin lopettamisesta, mutta nyt ne molemmat tuntuu ihan hirveiltä. Tekisi mieli palata takaisin ajassa ja elää mun uintivuodet uudestaan.

Enää 22 päivää mun lähtöön. About kolme viikkoa siis. Miten aika on kulunu näin nopeesti? Tuntuu, että en ois ehtiny tekemään mitään koko kesänä, koska se on mennyt niin nopeesti, mutta silti myös siltä, että vastahan lukion ykkönen alkoi. Oon niin sekasin nyt. En kyllä ihmettele sitä, koska tiesin, että uinnin lopettaminen tulis oleen iso juttu mulle. Se on kuitenkin hallinnu mun elämää aika paljon. Mä en oo hirveesti tehny mitään fiilispostauksia ihan vaan siksi, että tuntuu oudolta vuodattaa nettiin koko maailman nähtäväksi, mutta kyl negatiiviset fiiliksetki kuuluu vaihtarina oloon. En vaan tajuu minne nää kaikki vuodet on menny. Viime kesänä ajattelin, että vaihto on tuskaisen kaukana, ja ettei se koskaan tule. Nyt se on sitten tuskaisen lähellä. Tuntuu, ettei oo enää aikaa tehdä mitään.

Täytyy tähän kuitenkin mainita, että nyt on kuitenkin vähän parempi fiilis, kun oon saanu sulatella mun uinnin lopettamista pari päivää. Juttelin mun kaverin äidin kanssa, joka oli vaihdossa Australiassa, ja se sai mun innostuksen vähän nousemaan taas. Ihanaa kuulla, kuinka joku on nauttinut vaihdostaan ihan super paljon. Mäkin haluun, että pystyn 20 vuoden päästä miettimään, kuinka mahtava vaihtovuosi mulla olikaan. Juttelin myös mun vaihtarikaverin kanssa, joka suuntaa Las Vegasiin, ja kyllä aina into nousee kun vaihdosta pääsee puhumaan.

Sain myös lentotiedot pari päivää sitten. Viimeinen päivä heinäkuuta kello 7:55 mun lentokone lähtee kohti Lontoota, ja mun vaihtovuosi alkaa. Mua jännittää niin paljon, etten kestä. Juttelin myös yhden tytön kanssa, joka lähtee samana päivänä kun mä! Hullua ajatella, että me tullaan sitten olemaan siellä Nykissä Soft Landing Campillä samaan aikaan. Pelottaa muuten ihan hirveesti se, kuinka tuun onnistumaan vaihtaan konetta Phoenixin kentällä yksin. Mulla on vaan vähän alle tunti aikaa. Voi eii!

Tänään kävin hyvästelemässä Caron ja kohta suuntaan kohti Tamperetta, jonka jälkeen käyn mummolla ja mökillä ja sitten kun tuun takas himaan onkin enää viisi päivää aikaa ennen lähtöä!?!? Oon niin pihalla tästä ajan kulusta. Haluaisin ehkä sittenkin lähteä vähän myöhemmin... No, kai jossain vaiheessa vaihdon kuuluukin ahdistaa ja mulla se nyt vaan tuli nyt.

Tässä parit (todellaki parit) kännykkäkuvat kisoista, kun unohin mun kameran akun hotellille hehhe... Lupaan, että jenkeissä kannan kameraa enemmän mukana. Siellä on ainaki enemmän kuvattavaa ;)

11 comments:

 1. Heii pidäks sä siis jotku läksiäiset? :) mä haluun ainaki viel nähä sua enneku lähet... :/ -krista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo alan joskus ens viikolla tai tän viikon lopus lähettelee infoo niist lisää:) Toivottavasti sä pääset tulee ku haluun kans nähä sut!!

   Delete
 2. bloggerin toi lukijapaneelihomma toimii kyl, se on eri asia ku toi google reader ja en usko et kovinkaan moni käyttää sitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aa okei haha oonki ihmetelly tota :)

   Delete
 3. Tsemppiä ihan hirveesti lähtöön!:-)

  ReplyDelete
 4. Voi ihanaa, pääset Californiaan, huippua!
  http://myundiscoveredworlds.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Moi! Sä oot siis ilmeisesti lähössä samana päivänä jenkkeihin vaihtariks kun mäkin! :) Miltä kentältä lennät ja minne sulla on eka lento?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helsinki-Vantaalta Lontooseen Heathrowlle lento lähtee kello 7:55 :) Entäs sulla? :)

   Delete
 6. Mulla lähtö kans helsingist, about 8.30 aamulla ja vaihto Oslon kautta Nykiin! Ehkä törmäillään sit kentällä :)

  ReplyDelete

Followers