8/10/13

Week one

Oon ollu Bakersfieldissä nyt tasan viikon! Musta tuntuu niin upeelta sanoo mun kotia täällä kodiks. Se tuntuu jo siltä. Tää perhe on kans ottanu mut ihanasti vastaan. Tuntuu niin kivalta, kun hostsisko tulee kotiin ja tervehtii sanoin "hi family", vaikka tietää et mäki oon täällä ja kun kävelen sisään ovesta, ja koirat ei enää hauku mulle, vaikka niille ketkä ei asu täällä ne haukkuu. (Suomi)Koti-ikävää ei oo vielä ilmaantunu ollenkaa, mikä on hyvä, koska mul on ollu paljon muita asioita mielessä, nii ei oo siitä vielä joutunu kärsimään. Nyt, kun tulin koneelle ja ekaa kertaa mun jenkeissä olo aikana laitoin spotifyn päälle, ja aloin kuuntelemaan musaa, mitä Suomessa kuuntelin, tuli ihan ihan outo fiilis. Tuntuu, et Suomi ei ois enää olemassa tai et se ois unta tai jotain. Kuitenki mulla on enemmä positiivisia fiiliksiä kuin negatiivisia.

Koululla käytiin torstaina, ja valitsin mun aineet! Ens vuoden lukkarista löytyy us history, senioreiden english, spanish 2, pre cal-matikka (ei mitään hajuu mitä siellä lasketaan:D), photography ja sociology. Aion kans pelaa tennistä syksyllä ja uin keväällä, mutta talvi saattaa mennä ilman urheilua, koska en tykkää mistää lajeista, mitä sillon on. Ehkä pitäis vaan mennä mukaan ja haastaa itteni, mut saa nähä. Ens maanantaina meen feshmenien orientaatioo, mut saan siellä hengata senioreiden kanssa, ketkä esittelee koulua. Huhhuh kun pelottaa mennä sinne! Ens lukuvuonna siellä on yli 3 tuhatta oppilasta, ja jokaiselle aineryhmälle on omat rakennuksensa...

Oon kans listannu joitain erilaisuuksia jenkkien ja Suomen välillä, mitä oon huomannu tän viikon aikana. Ensinnäkin tää perus, että ihmiset puhuu toisilleen pikaruokaloiden jonoissa ja juttelee vaikka hississä toisilleen. Suomessa, kun alkais heittää keskusteluu, nii kyllä katottas pitkää. Ja täällä kaikki on nii kohteliaita! Jos vähänki osuu toiseen ihmiseen nii heti tulee sorry ja miespuoliset esim. pitää ovia auki. Autolla kuljetaan täällä kaikkialle, ja ulkona käydään sen verran, että kävellään autolle. Kaikilla on kans lava-autoi! Ne on nii coolei. Take away ruokaa oon käyny syömässä melkeen joka päivä.

Ainakin Nykissä sekä Bakersfieldissä pidetään tuuletusta ihan täysillä. Tuntuu vähän oudolta, kun ulkona on lähemmäs 40 astetta, mut sisällä mä pidän päällä lökäreita, hupparia ja villasukkia. :D Ja huhhuh telkkarin kattelu. Mun hosteilla on varmaan miljoona eri kanavaa. Ja niitten lisäks vielä netflix. Voisin varmaa kuluttaa mun koko loppuelämän vaa kattomalla näitten telkkaria haha. Nyt kuvia mun kotiympäristöstä! Ja ekassa kuvassa eka skypetys Suomeen. :)
homeincali1homeincali2homeincali3homeincali4homeincali5homeincali6homeincali7homeincali9homeincali8
homeincali10
homeincali11
Ehkä söpöin koira ikinä! Pakko saada teille kunnon kuvat näistä kaikista dogeista. Ne on niin söpöjä!!

ps. Teitä lukijoita on jo tosi paljon! Kiitos kaikille hirveesti:) Onko teillä jotain ehdotuksia, minkälaisen jonkun erikoispostauksen haluisitte, että teen? Nyt mulla on vielä reilu viikko aikaa ennen koulun alkua toteuttaa se.

12 comments:

 1. moikka! sulla ei oo siis ollu yhtää koto ikävää? oon yks vaihtari myös californiassa ja heti ekan aamulla herään ja alan pillittää et mul on hirvee koti ikävä.. :D ja oliks sul auks akward olo siel talossa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseasiassa ei oo. Oon aikasemminki ollu poissa perheen luota kuukauden ja ei ollu yhtää koti-ikävä mut kyl se mullekki viel tulee varmasti.
   Ei oikeestaa ollu, koska tää mun perhe ei ite ollu yhtää awkward nii mulkaa ei tullu sit awkward fiilis. :)

   Delete
 2. Ota videopostaus missä puhut enkkua !!

  ReplyDelete
 3. voisitko tehä sun koulusta erikoispostauksen, mä ainakin haluaisin nähdä siitä kuvan ja kuulla koulun tapoja mitä esim. suomessa ei oo! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En voi viel tehä sellast mut sit joskus koulun alun jälkee voin:)

   Delete
  2. Joo, tollanen ois kiva sit ku siellä koulut alkaa. ;-)

   Delete
 4. hei sittenkun saat tietää lisää ni kerro enemmän noit suomalaisten ja jenkkiläisten eroi :) !

  ReplyDelete
 5. Voitko kertoo enemmän siitä, miltä tuntuu puhua yhtäkkiä pelkkää englantia? Oon kuullu, että joillekkin se on tosi väsyttävää?

  ReplyDelete
 6. Tee videopostaus sun perheestä sielä :)

  ReplyDelete
 7. mihin katos se kuukaus ilman yhteydenottoo suomeen? D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se tais olla vähä liia kunnianhimone tavote:D ja mul on ollu niin paljo luppoaikaa eikä yhtää koti-ikävä:)

   Delete

Followers