8/12/13

The little things make me happy

nyksofltnyckjemollytarlov
Siinä vielä parit kuvat Nykistä. Ekassa ja tokassa meiän Soft landing Camp kuvat, jotka taidetaan aina Exploriuksen campeillä ottaa. Tässä oli mun kanssa samana päivänä saapuneet ja seuraavana päivänä tulleet. Vikassa kuvassa me ja Molly Tarlov!! Oli nii cool nähä se livenä. Jeejee! Ja ei mulla aina oo noin huono ryhti...

Nyt on niin hyvät fiilikset. Mä olin tänään aamupäivän koululla orientaatiossa, joka oli kyllä tarkotettu freshmaneille. Kuitenki sain kiertää link crewin jäsenten (eli tutoreiden/tukioppilaiden) kanssa, jotka on junioreita ja senioreita. Aluks mut kyllä meinattiin heittää ihan vaan freshmanien joukkoon, koska se tyyppi kenen kans mun piti alunperin kiertää tuolla, oli poissa. Onneks kuitenkin löytyi link crewin jäseniä, joiden kanssa sain hengasta tän päivän. Jäi tosi hyvä fiilis tosta orientaatiosta. Aina kun sanoin että oon Suomesta nii kaikki oli et "that's so awesome!!" ja kaikki kyseli paljon kaikesta. Hauskimpia oli, et onks meil hotdogei tai käytetäänks me puukenkiä. :D Olin tosi otettu, ku multa kysyttiin, et puhutaaks me enemmän englantii vai suomee, koska se tarkottaa vissiin sitä, et mun enkku on ihan hyvää jossain tasolla ainaki.

Olin nii ilonen siitä, et tapasin Kellyn ja Katien ja ne sano, et ne haluu viedä mut fudispeliin ja että ollaan jo kavereita, vaikka ollaan tunnettu vaan pari tuntia! Onneks on jotain ihmisiä, keitä tunnen koulusta jo nyt ja keille voin soittaa ekana päivänä, jos en löydä vaikkapa mun omaa luokkaa. :) Vaikka onhan siellä mun hostveliki, mut oishan se vähä surullista, et viettäisin mun vaihdon vaan mun veljen ja sen kavereiden kanssa hehee. Ootan jo koulun alkuu niin paljon! Onneks se alkaa jo viikon päästä. Oon jossain määrin kateelline kaikille ketkä alottaa Suomessa koulun huomenna mun ajassa tai tänään teiän ajassa haha :D Nyt lähen jutskailemaan hostien kanssa, moikka ja tsemppiä koulujen alkuu!!

2 comments:

Followers